ambelmoncasteller
Registreu-vos
Inicia la sessi贸

Castellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers - Registre

En accedir a 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥 (a partir d鈥檃ra 鈥渘osaltres鈥, 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥, 鈥渉ttp://lapinya.cat鈥), accepteu les condicions legals seg眉ents. Si no accepteu totes les condicions legals seg眉ents, si us plau no accediu ni utilitzeu 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥. Aquestes condicions poden canviar en qualsevol moment i ens esfor莽arem al m脿xim per informar-vos. Aix貌 no obstant, 茅s recomanable que les reviseu regularment ja que l鈥櫭簊 continuat de 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥 despr茅s que aquestes canv茂in implica que les accepteu a mesura que s鈥檃ctualitzen o s鈥檈smenen.

Els nostres f貌rums utilitzen phpBB (a partir d鈥檃ra 鈥渆lls鈥, 鈥渆l phpBB鈥, 鈥渨ww.phpbb.com鈥, 鈥減hpBB Group鈥, 鈥減hpBB Teams鈥) un programa per a la creaci贸 de f貌rums distribu茂t sota la 鈥Llic猫ncia p煤blica general鈥 (a partir d鈥檃ra la 鈥淕PL鈥) que us podeu baixar des de www.phpbb.com. El phpBB nom茅s facilita els debats a trav茅s d鈥橧nternet, el phpBB Group no 茅s responsable de qu猫 permet o no en termes de cotingut o conducta. Per a m茅s informaci贸 sobre el phpBB, dirigiu-vos a: http://www.phpbb.com/.

Accepteu no publicar material abusiu, obsc猫, vulgar, difamatori, d鈥檕di, amena莽ant, orientat sexualment o de qualsevol altre tipus que pugui violar qualsevol de les lleis del vostre pa铆s, del pa铆s en qu猫 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥 est脿 allotjat o qualsevol llei intenacional. Si ho feu, 茅s possible que us expulsin de manera immediata i permanent, amb una notificaci贸 al vostre prove茂dor d鈥橧nternet si fos necessari. L鈥檃dre莽a IP de totes les vostres entrades 茅s enregistrada per ajudar a fer complir aquestes condicions. Accepteu que a 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥 tenim dret a eliminar, editar, moure o tancar qualsevol tema quan ho considerem necessari. Com a usuari accepteu que la informaci贸 que heu introdu茂t quedi emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informaci贸 no es proporcionar脿 a tercers sense el vostre consentiment, ni 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥 ni phpBB assumiran cap responsabilitat per qualsevol atac al sistema que pugui comprometre les dades.